Levenspijn

Colofon

Uitgave: Uitgeverij PAN, Heerlen 2020

Omslag: Rebecca Pieters

ISBN / EAN: 978-90-810912-7-5

NUR 301 (Literaire roman, novelle)

Verkoopprijs 19.95 euro (exclusief verzendkosten)

De levens van Adrie en Anna kruisen elkaar in dit verhaal. Anna die in een psychiatrische instelling altijd met grote motivatie en inzet gewerkt heeft en zich gelukkig gevoeld heeft met dit werk, haar man Rutger en haar dochter Pia. Adrie die altijd tegen de demonen uit zijn verleden heeft moeten vechten en nu geconfronteerd wordt met een dramatische gebeurtenis Beiden lijken in dit verhaal op een erg cruciaal moment in hun leven gekomen. Maar op welke wijze beïnvloeden zij elkaar, met hun zo verschillend lijkende achtergrond.

18 antwoorden op “Levenspijn”

 1. Vanaf vrijdag zitten we hier in quarantaine. Dus tijd om o.a. jouw boek te lezen…… Ik heb ervan genoten. Wat een mooi verhaal 😊 Dankjewel daarvoor!

 2. Paar dagen weg in een natuurhuisje de rust gevonden jouw roman te lezen. Wat een prachtig verhaal! Ademloos, geboeid niet kunnen stoppen met lezen. Dank voor het delen!

 3. Ik heb afgelopen weekend de 2e helft van jouw boek in één keer uitgelezen! Wat was dat spannend zeg, ik kon het niet meer wegleggen… Jij schrijft prachtig; als lezer word je helemaal meegenomen in de sfeer van dat moment, heerlijk meeslepend!

  Jammer dat het uit is… Je begrijpt natuurlijk wel dat je nu ‘gestalkt’ wordt voor een nieuw boek! 😊

 4. Hoi Ellen, je boek binnen 10 dagen uitgelezen. Wat een geweldig verhaal moeilijk aan de kant te leggen. Heb al die tijd geen Netflix gezien. Boek is echt geweldig, iedere x doorlezen, wat gebeurt er wat gebeurt er…

 5. Excuus voor mijn bericht op dit tijdstip, maar zojuist heb ik je boek uitgelezen; wat een ontzettend mooi boek!! Ik vond het o bijzonder dat ik het gisteren en vandaag in een ruk heb uitgelezen! Echt bijzonder, ik hoop dat je meer gaat schrijven; ik ben fan!

 6. Chapeau Ellen! Ik heb zojuist je boek uitgelezen, echt knap gedaan en spannend tot het einde… als lezer wil ik meer… is dit werkelijk het einde of toch niet?… gaat het nog verder in een vervolg… Wat een talent, wat een geschenk!

 7. Ik heb je boek zojuist uitgelezen, vanaf half 5 of zo constant. Het heeft een diepe indruk op me achter gelaten. Diep respect om zo te kunnen schrijven. Ik had de tranen in mijn ogen, omdat het me zo raakte. Ga vooral door met schrijven.

 8. Ik heb deze nacht doorgelezen en deze ochtend vroeg de laatste hoofdstukken… Ik zit er nog helemaal in… Lot, durven, kwetsbaar, tijd, … ik neem er zelfs lessen uit mee…. Juist omdat het niet gericht zijn aan mij misschien. Ik bewonder je op dit moment erg, je (waw!) schrijverstalent en je therapeut zijn, je delen van delen van je pijn en vreugdes die ook in het boek doorsijpelen. Ik wacht op je volgende roman!

 9. Dag Ellen, pas dit weekend ben ik aan je boek begonnen en nu heb ik het al uit. Knap werk! Mooi en dapper hoe je beroeps en persoonlijke ervaringen hebt weten om te vormen tot een pageturner.

 10. Lap … toen was er jouw boek! Ik vond het (belachelijk) mooi dat zoveel hoofdstukken ook eindigden op het einde van een blad. Alleen het nawoord was rauw op mijn dak. Laat volgende keer een blad tussen of iets afwijkend letterschrift misschien? Ik wou nog na die laatste zin (ook al was die perfect)… En toen was de werkelijkheid er (in je nawoord). Maar goed. Ook dat was de rode draad van je boek… “plots was de werkelijkheid er, ongevraagd recht voor je”

 11. Ha Ellen, op vakantie heb ik jouw boek uitgelezen. Heeft mij enorm geboeid en ook op momenten ontroerd. Wat ontzettend knap van je! Ik kijk uit naar nieuwe boeken van jouw hand 🙂 ik heb grote bewondering dat je dit hebt kunnen doen naast jouw jonge gezin, werk en promotie.

 12. Eindelijk tijd voor jouw boek… had er eigenlijk nauwelijks tijd voor nodig helaas. In een adem uit. Jammer dat het schrijven langer duurt, kan niet wachten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *